Skip to content
Politică

Ținta Elenei Udrea în bătălia pentru Cotroceni

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a vorbit sâmbătă, la școala politică de la Constanța despre țina sa electorală în campania din această toaamnă.

”Tineri trebuie să voteze cu prezidențiabilul PMP. Cred că sunt și cel mai tânăr candidat pentru Cotroceni. Tinerii sunt o forță în ceea ce privește dezvoltarea României. Trebuie să mergem în strada, să facem campanie în stradă, acolo unde îi găsim pe tineri și nu numai. Cunosc reticența tinerilor de a participa la vot . Cine va reuși să aducă tinerii la vot, va câștiga România.

Cred în misiunea noului președinte de a schimba țara. Promisiunea mea este că voi schimba țara aceasta. Voi face o țară frumoasă”, a transmis Udrea tinerilor prezenți.

Șefa PMP a adoptat la finalul discursului și o atitudine războinică, încercând să își mobilizeze activul de partid prin chemarea acestora la luptă.

La această întrunire este așteptat, începând cu ora 16 și președintele Traian Băsescu, acesta fiind de altfel nelipsit la evenimentele publice organizate de cei de la PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *