PSnews

Sport & Lifestyle

„Tipul din filme nu există”, de Bogdan Stoica, bestseller la Gaudeamus 2016

bogdanstoica.ro

Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură a ajuns în acest an la cea de a 23-a ediţie, care a avut loc între 16 şi 20 noiembrie în Bucureşti, în Pavilionul Central (A) al Complexului Expoziţional Romexpo.

Curtea Veche Publishing a vândut cel mai bine volumul „Jamila Cuisine. Cele mai iubite rețete”, iar ”Zgomotul timpului” de Julian Barnes a fost cea mai cumpărată carte la editura Nemira.

Editura Univers a vândut cel mai bine cartea „Tipul din filme nu există”, de editorialistul PSnews.ro Bogdan Stoica, iar Corint cartea ”Doamna de la Miezul Nopţii”, de Cassandra Clare. Editura Litera are în top “Înainte să te cunosc”, de Jojo Mojes, editura Introspectiv – ghidul motivațional “15 lucruri la care trebuie să renunți pentru a fi fericit” de Luminița Saviuc, iar la Humanitas cea mai vândută carte a fost “Un joc fără reguli.

Despre imprevizibilitatea istoriei” de Lucian Boia. La Editura All cea mai vândută carte a fost “Din Liverpool în Carpați” de Arabella McIntyre-Brown, iar RAO a vândut cel mai bine  “Infernul”,  de Dan Brown.

Editura Eikon are pe primul loc  cartea “Mircea Vulcănescu: o microistorie a interbelicului românesc” de Ionuț Butoi, Polirom are pe locul 1 la vânzări volumul “Ulysses, 732. Romanul romanului”, de Mircea Mihăieș, iar Cartea Românească –  “Iubirile de tip pantof. Iubirile de tip umbrelă”, a lui Matei Vișniec. La Pandora M pe primul loc al vânzărilor s-a clasat “Mog și vulpile”, de Judith Kerr, iar la Casa Radio “A fost odată ca niciodată”, de Alice Voinescu.

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi