Skip to content
Politică

TNL, întâlnire cu Klaus Iohannis la Sinaia: când va avea loc marele eveniment al tinerilor liberali

TNLAlbaIulia.ro

PSnews.ro vă prezintă în cele ce urmează culisele unei întâlnirii a tineretului liberal ce va avea loc în acest weekend.

Concret: surse politice au dezvăluit pentru PSnews.ro, că tineretul liberal se va întâlni, sâmbătă, la Sinaia, la Gala premiilor TNL, întâlnire la care va participa și Klaus Iohannis, președintele României.

Totodată, sursele noastre ne-au dezvăluit că Mara Mareș, președinta TNL, a fost aleasă recent vicepreșdinte al Organizaţiei de Tineret a Partidului Popular European (YEPP), cel mai mare partid din Parlamentul European.

Șefa TNL, cel mai tânăr deputat din legislatura 2016-2020

Mara Mareș este deputat ales în 2016 pe liste Partidului Național Liberal, în circumscripția electorală nr.8 Brașov. Mara Mareș este cel mai tânăr deputat din legislatura 2016-2020.

Mai mult, șefa TNL este membru în doua comisii permanente ale Camerei Deputaților: Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport și Comisia pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, unde ocupa poziția de secretar. Este membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Mediteranei, vicepreședinte al Grupului parlamentar de prietenie cu India, membru al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Costa Rica, membru al Grupului parlamentar de prietenie cu Regatul Țărilor de Jos (Olanda) și Grupului parlamentar de prietenie cu Regatul Belgiei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *