Skip to content
Politică

Toader, răspunde criticilor: La câte interese are în justiție, mai nou vorbește și un anume Severin

Ministrul Justiției continuă cu postările pe Facebook pe tema Ordonanțelor de Urgență, de data aceasta criticând foști demnitari social-democrați care cer insistent modificarea prin OUG a Codurilor penale. Tudorel Toader a făcut referire la Adrian Severin, fost europarlamentar care a făcut închisoare, după ce a fost găsit vinovat pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

Acesta l-a acuzat pe ministru că este ”laș și impotent” pentru că nu dă Ordonanțele mai repede. În replică, Toader a remarcat faptul că ”La câte interese în justiție are, mai nou vorbește și un anume Severin”.

Ce scrisese Adrian Severin: ”Dacă o problemă urgentă nu este soluționată urgent de un decident impotent, laș, tranzacționist sau iresponsabil, înseamnă că ea nu este urgentă. Așa ne învață filosoful Tudorel”. În opinia lui Severin, o Ordonanţă de amnistie este ”absolut necesară”.

Fostul europarlamentar condamnat pentru corupție a reacționat astfel după ce, sâmbătă, Tudorel Toader a explicat, tot pe Facebook, faptul că Guvernul nu adoptă Ordonanțe de Urgență decât dacă există, într-adevăr, o urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *