Skip to content
" "
Sport

Toate mămicile vor fi încântate. A apărut basmul care te va scăpa de griji

Cu siguranță toate mămicile vor adora asta. A apărut basmul care vă va învăța copilul matematica.

Mai exact, toate mămicile se vor bucura de mai mult timp liber întrucât basmul vine atât în ajutorul lor cât și a celor mici.

Mai mult, cele două caiete de evaluare pentru clasa a 4-a revoluționează complet ideea de evaluare, scrise de oameni care trăiesc și muncesc printre copii.

„Anul trecut am primit provocarea de a concepe un caiet auxiliar cu probe de evaluare la matematica. E o disciplină rigidă, cu greu asimilata de elevi, iar probele de evaluare sunt considerate un mic cosmar. Asa ca am decis sa-mi folosesc nu doar cunoștințele acumulate despre matematica, ci si amintirile din copilărie, când rețineam fără probleme toate amanuntele dintr-o poveste. Asa am scris ceea ce eu cred ca este un caiet extrem de potrivit în procesul instructiv-educativ. Caietul de matematică este un basm. Totul pornește de la doi copii, Melania și Dragos, care pătrund în Tărâmul Matematicii, unde descoperă informații noi și soluționează situatii-cheie. Copilul care lucreaza pe acest caiet aproape ca nu-si da seama ca invata matematica, tocmai pentru ca limbajul folosit conduce la o foarte bună înțelegere a problemelor”, susține unul dintre autorii caietului de matematica.

Totodată, deși este conceput ca un basm, caietul reușește să îndeplinească criteriile programei școlare.

Mai mult, există un caiet similar și de limba și literatura română. Fiecare dintre cele două lucrări conține câte un test de Evaluare naționala- program implementat pentru a testa competențele și cunoștințele elevilor din ciclul primar.

Dacă vă întrebați cum puteți procura aceste minunate învățăcele, amândoua sunt disponibile la Editura Diana (0749.208.238, [email protected]), la pretul de 13 lei bucata (9 lei in perioada de reduceri).

Le puteți comanda chiar și aici, printr-un simplu click:

LINK COMANDA „Caiet de evaluare”, clasa a IV a, limba și literatura romană

LINK COMANDA „Caiet de evaluare”, clasa a IV a, matematică

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *