Skip to content
Bacău Știri locale

Toate unităţile de învăţământ din municipiul Bacău trec la cursuri online

Inquam Photos / Octav Ganea

Şcolile şi grădiniţele din municipiul Bacău se vor închide timp de 14 zile, iar orele se vor desfăşura exclusiv online, conform scenariului roşu. Decizia a fost luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, după ce numărul infectărilor cu SARS-CoV-2 a ajuns la 179 în doar 24 de ore.

Cum timp de 2 săptămâni cursurile se vor desfăşura exclusiv on-line, CJSU a decis ca pentru clasele a IV-a, a VIII-a şi a XII-a  irectorii unităţilor de învăţământ să stabilească un program de recuperare a materiei  în format „faţă în faţă” care urmează să fie aplicat după ridicarea restricţiilor.

De asemenea, în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a decis obligativitatea purtării măştilor de protecţie în toate spaţiile publice deschise şi închise, suspendare activităţii operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, dar şi activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare şi comercializare a produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice (restaurante, cantine etc.) în spaţii interioare.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Bacău s-au înregistrat 179 de cazuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *