Skip to content
Politică

Tobă detonează bomba în Ministerul de Interne. Demiteri la vârf EXCLUSIV

In cursul zilei de astazi, ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, a schimbat toti secretarii de stat din MAI, plus cinci directori de prim rang din garda fostului vicepremier Gabriel Oprea.

Pe lista maziliților se afla Ilie Botoș, secretar de stat în MAI, și Bogdan Tohăneanu, secretar de stat în același minister. Singurul care a rămas pe functie este Raed Arafat.

4 comentarii la “Tobă detonează bomba în Ministerul de Interne. Demiteri la vârf EXCLUSIV

 1. Jos și Arafat, pãrintele taxiului roșu gratuit ptr bețivi și nebuni, aceastã mașinã de tocat bani !!!
  SMURD e o mare porcãrie bãgatã pe gâtul pompierilor !!!

 2. Nu vreți sã vedeți bãrci de 50.000 euro trimise pompierilor în teritoriu ? E de râsu-plânsu, parcã Marea Neagrã sau Dunãrea ar fi peste tot în țarã. Cine a aprobat aceste contracte total fãrã importanțã ???

 3. Este ora 2si 45 de minute. Tiuiala de deasupra camerei mele si zdranganitul de chitara electrica de pe balconul,de deasupra din spatele blocului nu ma lasa sa dorm.De aproape 3 saptamini nu dorm decit 2,5ore,maxim 3 ore pe zi.
  Vineri pe 26 noiembrie ,inainte de orele5 dimineata am sunat la 112;au venit2 politisti,unul parea un om de incredere,celalalt nu fusese corec intr-o situatie anterioara.Au constatat zgomotul’ ciudat’de pe balcon facut de chitara electrica si tiuiala asurzitoare din camera mea.Dupa acest apel,vecinii au continut si mai tareAm fost aproape de un accident vascular cerebral. La sectia IIde Politie Iasi,politistul care zicea ca este de zona m-a amenintat ca daca voi mai depune vreo plingere, ma va amenda.Politistul ce parea de incredere nu a vrut sa vorbeasca;am auzit ce-i
  spunea ofiterul de serviciu,sa ma duca la Socola daca vrea.dar sa coboare. Pe 4 decembrie,pe la orele2,nu atit din
  cauza chitarei electrice cit a tiuielii ,mai ales din camera mea,care nu ma lasa nici sa dormndar nici macar sa stau. Pina sa ajunga sus,zgomotul a incetat. Unul din politisti fusese si prima data,celalalt mi-a spus ironic, sa dorm in alta
  sa iau’ pastilute’,sa dorm in alta camera si la urma mi-a spus ca sint nebuna de dus la Socola.
  De 7 ani cei 2 vecini zdrangane toata ziua si noaptea cu o pauza de 1-2ore.Politia a negat ca au toba si chitara electrica,si ca ar deranja vecinii fara sa verifice.Am contestat la M.A.I. si peste tot fara vreun rezultat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *