Skip to content
Politică

Tolo, acuzații devastatoare la adresa managerului de la Spitalul Malaxa

libertatea.ro

În ultimul editorial publicat pe blogul personal, jurnalistul Cătălin Tolontan scoate la iveală  nereguli grave la spitalul Malaxa din Capitală.

Potrivit acestuia, în spital se ține o contabilitate dublă, iar managerul Florin Secureanu ar scoate zilnic sume importante din casieria spitalului pe facturi tipărite de un angajat de la IT.

Şi asta nu e tot! Mai mult, angajaţii spitalului spun că managerul îşi pierde cumpătul frecvent şi îşi înjură angajaţii ca la uşa cortului.

Astfel, Cătălin Tolontan a publicat pe tolo.ro înregistrări incendiare în care acesta ţipă şi îşi jigneşte subordonaţii. Ziarul este în posesia unor înregistrări în care șeful de la Spitalul Malaxa își umilește oamenii: ”Bă idioato, eu sunt managerul, f****-n cap!”. Acesta ar fi făcut crize de nervi atunci când angajații i-au spus că nu mai sunt de acord să acopere ilegalitățile.

Conform relatărilor din interior și documentelor, facturile firmelor-paravan ale managerului se fabrică pur și simplu în spital, iar ștampila e în sertar. Pe urma banilor, Gazeta Sporturilor a descoperit că RYS Force Company SRL, firma prin care s-au operat mii de retrageri de cash, continuă să ia bani din spital, deși instanța a dizolvat-o în iulie 2015 și s-a radiat în noiembrie 2016.

Regăsiți aici întreaga investigație semnată de jurnalistul Cătălin Tolontan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *