Skip to content
Politică

Tolo, dezvăluire dură: „Vrăbi” a lui Sorin Oprescu, manager PESTE NOAPTE la Spitalul Universitar

antena3.ro

Jurnalistul de investigații Cătălin Tolontan arată cum ministrul Sănătății Florian Bodog a numit, fără concurs, manager al celui mai mare spital din România, Spitatul Universitar, pe „Vrăbi” Adriana Nica, partenera de viață a lui Sorin Oprescu.

În postarea de pe blogul personal, Tolontan prezintă reacțiile corpului medical la această mutare a ministrului Bodog.

Ariana Nica figurează că a luat împrumuturi de 660.000 de euro, despre care DNA susține că ”nu corespund adevărului”. Mai mult, spune Tolontan, ca să-și pregătească ascensiunea, Adriana Nica a coordonat și scris 6 cărți într-un an și a publicat 34 de articole științifice în 2015 și 2016: ”Nici dacă scria zi și noapte nu putea să facă așa ceva”, explică un coleg de la ATI.

„Iubitei lui Sorin Oprescu i s-a făcut practic o secție și a devenit șef sub Nicolae Bănicioiu, iar acum e numită director de spital sub Florian Bodog”, a dezvăluit jurnalistul.

„Cel dintâi șef de spital instalat de ministru se numește Adriana Nica. Presa sesizează. Nica este iubita și partenera de viață a lui Sorin Oprescu. Dar nu-i interesează dacă opinia publică află. Pentru că mesajul e unul dedicat sistemului medical.

O simbolistică a Puterii pentru ca toți medicii să înțeleagă cine e jupân: primul manager numit în mandatul lui Bodog este partenera lui Oprescu! Cea dintâi numire semnată de noul ministru, la cel mai mare spital, este o relație necamuflată a lui Sorin Oprescu, el însuși fost director al spitalului și primar în mandatul căruia firmele controlate de fratelui și de fiul său au infiltrat sistemul românesc de sănătate.  Numirea Adrianei Nica ia prin suprindere pe toată lumea din spital.

Pentru că managerul celui mai mare spital din România este instalat fără concurs și practic în secret față de personalul cu care urmează să lucreze. Știți ce înseamnă asta. Repede, peste noapte, în secret. Lucrurile se repetă”, arată Tolontan, pe blog.

CITIȚI ÎNTREAGA INVESTIGAȚIE AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *