Skip to content
Politică

Tolo, noi dezvăluiri în cazul Secureanu: Vorbea de la un PUPITRU de 80.000 lei!

libertatea.ro

Jurnalistul Cătălin Tolontan continuă dezvăluirile în cazul fostului manager al Spitalului Malaxa.  Conform tolo.ro, Secureanu, îndrăgostit de festivități, a dat unei firme de casă 80.000 de lei pentru un podium și încă 80.000 pentru un pupitru de la care au vorbit el și Sorin Oprescu.

Pe 9 noiembrie 2011, primarul Sorin Oprescu, managerul Florin Secureanu și directorul administrativ Paul Stoica se lasă aplaudați de personalul Spitalului Malaxa.

”În această perioadă, Primăria a investit circa 7 milioane de euro” – asta împărtășește sălii, emoționat, Florin Secureanu, scrie tolo.ro.

De la pupitrul pe care apare crucea roșie a Cavalerilor de la Malta, Sorin Oprescu spune că ”Malaxa este în acest moment un spital de referință pentru București. În ultimii trei ani, în cele 20 de spitale ale sale, Primăria a investit aproximativ 120 de milioane de euro”, scrie sursa citată.

Pupitrul de la care a vorbit, masa de prezidiu și podiumul pitic pe care stau au costat 160.000 de lei, aproape 40.000 de euro. Scaunele adaugă încă 20.000 de euro.

CITIȚI MAI MULTE AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *