Skip to content
Politică

Tolo.ro, dezvăluiri incredibile: infecții nosocomiale la Spitalul Ilfov

Un raport al Corpului de Control al Ministerului Sanatatii intocmit acum cateva luni arata ca, la Spitalul Ilfov, valvele folosite la gravide si pompele de aspiratie ale nou-nascutilor sunt sterilizate in galeti puse pe jos, fara calcului timpilor, scrie Tolo.ro.

Raportul Corpului de Control a ajuns atat pe biroul lui Florian Bodog, cat si pe cel al lui Marian Petrache, seful Consiliului Judetean Ilfov. Tolo.ro sustine ca managerul Spitalului din Ilfov este protejat de ministrul Sanatatii.

Raportul documenteaza o radiografie pe 2016-2017, ani de afaceri imbinate cu o incompetenta atroce, scrie Tolo.ro, adaugand ca „Pur si simplu, spitalul face orice invers in privinta infectiilor nosocomiale!”

„Nu exista protocoale, timpi de dezinfectie, nu se evidentiaza germenii”, au scris inspectorii in raportul citat.

Fara sa stie, gravidele si copiii lor folosesc materiale sanitare nesterilizate corespunzator. Ei sunt printre cele mai expuse victime ale infectiilor: mamele si copiii.

Cand apar infectiile, „pacientii sunt tratati cu antibiotice, netinandu-se seama de sensibilitate sau de rezistenta tulpinii”, se mai arata in raport.

Ministrul Bodog si seful CJ Petrache pastreaza in sertar acest raport, tinand-o in brate pe managerul Patricia Ene, mai scrie Tolo.ro.

Citeste integral pe Tolo.ro.

1 comentariu la “Tolo.ro, dezvăluiri incredibile: infecții nosocomiale la Spitalul Ilfov

  1. Infectiile apar atunci cand persoane sunt condamnate la moarte de o haita de mafioti cu interese imobiliare si terenuri! Pacientii, dupa operatia pe cord, sunt traumatizati, asistentele de la Stefanesti, nu intervin in cazul crizelor repetate la 10 min, de la orele 22.00 pana la ora 10.00!O simpla clisma se rezolva a II-a zi, numai dupa un pacient este supus unei radiografii pulmonare in salon, acesta este protejat, iar ceilalti prezenti sunt radiati, fara protectie in chinuri puternice, tensiune 18, dupa 12 ore de dureri! Mafia de exterminare, radiatii si cancer, spital, FUNDENI, IN ZIUA DE CRACIUN 2017!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *