Skip to content
Politică

Tolo.ro: Firma lui Lupescu a tipărit programul lui Mircea Sandu la prețul cărții lui Jamie Oliver

stareapresei.ro

Jurnalistul Cătălin Tolontan, joi, într-o postare pe blogul personal, arată cum firma lui Ionuț Lupescu, principalul contracandidat al lui Burleanu la șefia FRF, a tipărit broșura lui Mircea Sandu, intitulată ”Programul Strategic al lui Mircea Sandu”, la prețul cu care se tipărește cartea de bucate a lui Jamie Oliver, de 300 de pagini.

”6 euro bucata, pe cele câteva zeci de pagini ale „Nașului”, înseamnă prețul cu care se tipărește ditamai cartea de bucate a lui Jamie Oliver, de 300 de pagini pe hârtie foarte groasă!”, notează jrunalistul Cătălin Tolontan.

Mai mult, acesta susține că LPF se pregătește să scoată pe piață, chiar în aceste săptămâni, o lucrare antologică, dedicată celor 100 de ediții de Liga 1.

Cartea de istorie a fotbalului nostru, de format mare, va avea 500 de pagini color și va cântări 3,3 kg, nu câteva sute de grame ca pliantul strategic al „Nașului” din anul 2000. ”Iar Liga va plăti pe lucrare cam 12 euro, doar dublul prețului achitat de FRF, în condițiile în care LPF tipărește ceva de aproape zece ori mai voluminos! Din nou, tirajul va fi mai mare, dar prețul plătit de FRF în 2000 oricum rămâne mult peste piață”, susține Cătălin Tolontan.

Citiți AICI articolul complet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *