Skip to content
Politică

Tolontan aprinde fitilul: primăria lui Firea stă de un an într-o clădire FĂRĂ AVIZ ISU

tolo.ro

Jurnalistul Cătălin Tolontan aprinde fitilul: Primăria Generală a Capitalei, condusă de către PSD-ista Gabriela Firea, stă de un an într-o clădire FĂRĂ AVIZ din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

Bucureștiul e condus dintr-un sediu nerecepționat. Primăria (care cere, pe bună dreptate, avize tuturor, care eliberează aprobări, care solicită aplicarea legii) este ea însăși în afara normelor elementare.

Înainte de finalul anului 2016, Gabi Firea anunța mutarea înapoi în sediul istoric de pe Bulevardul Regina Elisabeta. „Numai că, de un an, n-au recepționat clădirea, ceea ce e total împotriva legii. Nici nu știu cum de au contract cu utilitățile, gazele, apa, curentul, că nimeni n-are voie să livreze fără ca sediul să fie recepționat. Clădirea arată foarte bine, dar recepția e obligatorie. ISU a venit chiar zilele trecute, când a fost convocată comisia de recepție, dar a fost convocată degeaba că s-a amânat discutarea. La rândul lor, pompierii au spus că nu pot da avizul, au cerut să se intre în legalitate și au plecat”, spune o sursă citată de Tolo.ro.

Vreme de 6 ani, sediul a fost supus unor schimbări semnificative și costisitoare, inclusiv adăugarea unor parcări, așa că recepția nu este doar o formalitate. Practic, administrația Firea nu recepționează lucrarea făcută de administrația Oprescu.

 

Găsiți AICI reacția Primăriei Municipiului București (PMB) de după apariția articolului.

1 comentariu la “Tolontan aprinde fitilul: primăria lui Firea stă de un an într-o clădire FĂRĂ AVIZ ISU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *