Skip to content
Politică

Tolontan dezvăluie că larvele nu sunt un accident la Spitalul de Arși. Infirmieră: „A decedat și al doilea om. Viermii apar în fiecare vară!”

Cătălin Tolontan dezvăluie că larvele nu sunt un accident la Spitalul de Arși. Personal: „Viermii apar în fiecare vară!”.

O infirmieră a confirmat pentru jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor că larvele apărute în rănile a doi pacienţi, nu sunt un accident, ci viermii apar în fiecare vară.

„- Când ați observat prima oară viermii?

– Luni. În prima zi a acestei săptămîni.

– Am înțeles că ar fi fost doi pacienți în această situație.

– E adevărat. Tot în aceeași noapte de alaltăieri a decedat și al doilea om.

– Înțeleg că a fost vorba de larve de muște.

– Exact. Când facem primul pansament, strângem acei viermi. Însă viermele caută să fugă de lumină, se trage. Culegem ce e pe suprafață, dar ce intră înăuntru nu putem. Practic, viermii se adăpostesc în corp. Apoi, se repetă figura la următorul pansament.

Cît de frecvente sînt cazurile?

– De ani de zile! Am avut și anul trecut, am avut și acum doi ani. De fapt, pe fiecare vară, atunci când începe căldura, apar multe cazuri”, se arată în ancheta Gazetei Sporturilor.

CITIȚI ÎNTREAGA INVESTIGAȚIE AICI.

Secţia de terapie intensivă a spitalului de Arşi din Capitala a fost închisă. Decizia a fost luată de Inspecția Sanitară după controlul făcut la unitatea medicală.

Șeful ATI, medicul Adrian Stănculea, dar şi şefa secţiei au ajuns la pachetul Tribunalului Bucureşti pentru a da explicaţii despre situaţia din spital în faţa procurorilor.

Totodată, procurorii au deschis un dosar penal în cazul morții celui de-al doilea pacient pe rănile căruia au fost găsite larve.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *