Skip to content
Politică

Tolontan dezvăluie cum au dispărut 50.000 de euro din banii pentru Colectiv

stareapresei.ro

În ultimul editorial publicat pe blogul personal, jurnalistul Cătălin Tolontan scoate la iveală detalii uluitoare.

Astfel, potrivit acestuia, impresarul Sorin Săraru a dispărut cu 50.000 de euro din banii donați pentru răniții din ”Colectiv”, de la concertul Angelei Gheorghiu din noiembrie 2015

" "

Potrivit tolo.ro, spectacolul a avut loc pe 29 noiembrie 2015. Din donații directe s-au strâns atunci 200.000 de lei, iar din vânzarea biletelor echivalentul a 50.000 de euro. Totuși, această ultimă sumă nu a mai ajuns niciodată la victime.

”A început ca un gând bun într-un moment cumplit.

<<Eram în drum dinspre New York spre Moscova, unde urma să cînt la Balșoi>>, își amintește azi, în octombrie 2016, Angela Gheorghiu.

<<ÎNGROZITĂ DE ACCIDENT, DAR ȘI DE REACȚIA LA EL>>

A aflat despre Colectiv de pe internet, <<prelungirea degetelor mele>>.

<<Am fost îngrozită și de accident în sine, și de modul în care s-a reacționat la el. Am început să-mi sun toți prietenii din țară întrebând, disperată, cum aș putea să ajut, pe cine aș putea să ajut mai repede. Mi-am oferit atunci sprijinul inclusiv președintelui României și tuturor directorilor de spitale ce se fereau să îmi spună adevărul>>, spune Angela Gheorghiu.

Ea singură nu putea organiza ceva.

Dar își dorea să cânte pentru victime. Prestigiul se putea transforma în bani și, mai apoi, în alinare. Alchimia universală a carității”, a scris jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul personal.

 

Citiți AICI articolul întreg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *