Skip to content
Politică

Tolontan dezvăluie cum au dispărut 50.000 de euro din banii pentru Colectiv

stareapresei.ro
" "

În ultimul editorial publicat pe blogul personal, jurnalistul Cătălin Tolontan scoate la iveală detalii uluitoare.

Astfel, potrivit acestuia, impresarul Sorin Săraru a dispărut cu 50.000 de euro din banii donați pentru răniții din ”Colectiv”, de la concertul Angelei Gheorghiu din noiembrie 2015

" "
" "

Potrivit tolo.ro, spectacolul a avut loc pe 29 noiembrie 2015. Din donații directe s-au strâns atunci 200.000 de lei, iar din vânzarea biletelor echivalentul a 50.000 de euro. Totuși, această ultimă sumă nu a mai ajuns niciodată la victime.

”A început ca un gând bun într-un moment cumplit.

<<Eram în drum dinspre New York spre Moscova, unde urma să cînt la Balșoi>>, își amintește azi, în octombrie 2016, Angela Gheorghiu.

<<ÎNGROZITĂ DE ACCIDENT, DAR ȘI DE REACȚIA LA EL>>

A aflat despre Colectiv de pe internet, <<prelungirea degetelor mele>>.

<<Am fost îngrozită și de accident în sine, și de modul în care s-a reacționat la el. Am început să-mi sun toți prietenii din țară întrebând, disperată, cum aș putea să ajut, pe cine aș putea să ajut mai repede. Mi-am oferit atunci sprijinul inclusiv președintelui României și tuturor directorilor de spitale ce se fereau să îmi spună adevărul>>, spune Angela Gheorghiu.

Ea singură nu putea organiza ceva.

Dar își dorea să cânte pentru victime. Prestigiul se putea transforma în bani și, mai apoi, în alinare. Alchimia universală a carității”, a scris jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul personal.

 

Citiți AICI articolul întreg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *