Skip to content
Politică

Tolontan dezvăluie cum sportivii români sunt umiliți la Rio: Echipamentul nostru se comportă ca unul contrafăcut!

" "

Sportivii români sunt umiliţi la Jocurile Olimpice de la Rio! Li s-au dat echipamente de slabă calitate.

După doar trei zile în care au fost purtate, tricourile arată ca şi cum ar fi vechi de doi ani, acuză un membru al lotului român. În plus, siglele de pe haine au început să se dezlipească, iar pantalonii se decolorează rapid şi se rup.

" "
" "

În imaginile puse la dispoziţia Gazetei Sporturilor de mai mulţi sportivi şi antrenori din lotul olimpic al ţării noastre se observă cum inscripţiile de pe echipamente s-au dezlipit, iar siglele aflate pe tricouri nici măcar nu mai pot fi recunoscute.

Nici la capitolul pantaloni, echipamentul oficial de la Olimpiadă nu stă mai bine. Nu mică i-a fost mirarea unoi sportiv când şi-a dat jos echipamentul şi s-a trezit cu piciorul albăstrit de la culoarea treningului.

“Uitați cum stă treaba! Noi suntem de o viață în sport. Acest echipament pe care-l purtăm nu pare un echipament original! Se comportă ca un fake, ca unul contrafăcut”, a spus un sportiv român, a declarat pentru tolo.ro un sportiv român din lotul României.

Nu sunt singurele nereguli însă.

Alin Petrache, şeful Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, spune că lui îi place echipamentul şi că nu are cum să ajute sportivii nemulţumiţi.

“Cu ce să-i ajut? Acesta e lucrul cu care ne confruntăm. Sistemul de licitații publice descurajează negocierile. Te poți trezi cu orice firmă”, le-a spus jurnaliștilor Alin Petrache, şeful Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

CITIȚI DEZVĂLUIRILE AICI.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *