Skip to content
Politică

Tomac a pus gând rău pensiilor speciale: Încercăm să strângem 2,5 milioane de semnături împotriva acestora!

agerpres.ro

PMP a decis lansarea unei campanii naţionale împotriva pensiilor speciale, în cadrul căreia intenţionează să strângă 2,5 milioane de semnături, a declarat, vineri, preşedintele acestui partid, Eugen Tomac.

„Luna trecută, PMP a depus un proiect de lege cu privire la eliminarea tuturor pensiilor speciale, considerăm că pensiile speciale sunt un furt şi trebuie să corectăm această nedreptate. Avem peste 4,5 milioane de cetăţeni care primesc pensii sub 1.000 de lei şi credem că este nejustificat ca foşti turnători, şefi de penitenciare care au dat cu bastonul să primească pensii halucinante şi oameni cinstiţi care au muncit 35-45 de ani să primească nişte pensii mizerabile”, a spus Tomac într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Parlamentului, potrivit agerpres.ro.

El a adăugat că speră ca pe 6 noiembrie Curtea Constituţională să decidă că pensiile speciale pentru primari prevăzute în Codul administrativ sunt neconstituţionale.

„Primarii şi parlamentarii nu au nevoie de pensii speciale. Este o onoare pentru fiecare dintre politicieni că sunt delegaţi de comunităţi pentru a-i reprezenta şi este suficient, nu avem nevoie de privilegii. Vom lansa această campanie, vom încerca să strângem 2,5 milioane de semnături în cadrul acestei campanii, pentru că vrem să dăm un semnal puternic din societate către clasa politică, să încetăm cu aceste excese, pentru că bugetul de stat trebuie utilizat pentru investiţii, pentru construcţie de autostrăzi, pentru construcţii de spitale noi şi sigure, pentru construcţii de şcoli”, a menţionat el.

1 comentariu la “Tomac a pus gând rău pensiilor speciale: Încercăm să strângem 2,5 milioane de semnături împotriva acestora!

  1. Bravo Eugen Tomac???️Doamne Ajuta Tuturor Romanilor De Pretutindeni si Famiililor si Copiilor si Tinerilor si Femeilor si Batranilor si Pensionarilor si Intregii Omeniri ???️Forta PMP DIASPORA SI ROMANIA ???️???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *