Skip to content
Politică

Tomac, atac direct la liderul PSD: Daddy-Dragnea şi-a instalat cel mai prost Guvern

agerpres.ro

Președintele Partidului Mișscarea Populară, Eugen Tomac, a vorbit sâmbătă seară despre greșeala pe care liderul PSD a făcut-o încă de la început.

Mai precis, Tomac a afirmat că Executivul condus de Viorica Dăncilă ocupă primul loc în materie de cel mai prost Guvern, dar și că europenii nu vor înţelege de ce românii au acceptat să aibă un asemenea Cabinet, conform B1.ro.

“Să nu uitaţi un lucru important, anul viitor vin alegeri europarlamentare. Despre Europa se vorbeşte foarte puţin, însă se va vorbi foarte mult. Din păcate, nu se va vorbi bine despre ţara noastră. Pentru ca PSD-ul să-şi atingă toate poftele, Daddy-Dragnea şi-a instalat la Palatul Victoria cel mai prost guvern pe care l-a avut România vreodată, cel mai slab guvern pe care l-a avut România vreodată. Imaginaţi-vă că acest Guvern, condus de Vasilica Dăncilă, trebuie să pregătească agenda Uniunii Europene începând de la 1 ianuarie 2019. Alegerile europarlamentare ne vor prinde cu acest profil de guvern, greu de explicat şi de prezentat în UE. Dacă noi ne-am obişnuit cu perlele prost redactate şi prost recitate de premierul Dăncilă, să ştiţi că europenii nu vor înţelege de ce românii au acceptat să aibă un asemenea guvern”, a afirmat liderul PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *