Skip to content
Politică

Tomac, atac virulent la Dragnea: Nimeni nu crede că are de gând să țină cont de voința poporului

hotnews.ro

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a făcut declarații cu privire la referendumul pentru modificarea Constituției printr-o postare pe Facebook.

Eugen Tomac îl acuză pe președintele PSD, Liviu Dragnea, că nu ar ține cont de rezultatul referendumului, în contextul în care a ignorat ani la rând rezultatul celui organizat în 2009 cu privire la numărul de parlamentari.

„Prin referendumul pentru modificarea Constituției, în sensul redefinirii familiei, Liviu Dragnea pune la cale o cacealma.

Nimeni nu poate să creadă că liderul PSD are de gând să țină cont de voința poporului, exprimată prin referendum, atâta timp cât acesta a ignorat ani buni rezultatul referendumului organizat la inițiativa președintelui Băsescu în 2009.

PSD va fi credibil în susținerea demersului inițiat de Coaliția pentru familie atunci când va fi de acord cu modificarea Constituției, în sensul reducerii numărului de parlamentari la 300″, a scris Tomac pe Facebook.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că la începutul lunii septembrie va discuta în Coaliţie despre referendumul privind redefinirea familiei, astfel că în ultima duminică din luna septembrie sau în prima duminică din luna octombrie s-ar putea să aibă loc acest referendum. El a spus că va discuta şi cu Guvernul acest lucru deoarece rectificarea bugetară trebuie să cuprindă şi banii pentru organizarea referendumului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *