Skip to content
Politică

Tomac: Dacă, prin vreo minune, Firea ajunge din nou Primar, este “meritul” USR

Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PMP, Eugen Tomac a dezminţit, luni, zvonurile conform cărora Traian Băsescu ar urma să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei în favoarea altui candidat.

El acuză dezinformarea publică şi afirmă că în cazul în care Gabriela Firea ar ajunge din nou primar al Capitalei, acest lucru s-ar datora în special USR, care nu a dorit o candidatură comună.

Dezinformarea ca armă politică

Avem obligația politică să luptăm până în ultima clipă pentru șansa noastră. Un vot pentru Traian Băsescu este un vot corect pentru singurul Primar General care a demonstrat că știe ce trebuie făcut pentru capitală. Ceilalți competitori stau bine doar la capitolul sport politic și atât.

De câteva zile asistăm la un val de dezinformare după modelul practicat de PSD-iști ani la rând. Politicieni fără scrupule mint în stânga și dreapta că Traian Băsescu se va retrage în favoarea nu știu a cui.

Aceștia trebuie să știe că dacă mizează să obțină voturi prin dezinformare, efectul va fi invers. Bucureștenii știu că lor nu le pasă de Capitală și nu au vrut o alianță, ci doar niște înțelegeri improvizate fără PMP.

Una dintre teoriile propagandiste este: Nicușor Dan pierde în favoarea Gabrielei Firea din cauza PMP. Fals!!! PMP nu a blocat niciodată o candidatură comună. USR s-a opus unei candidaturi comune! Dacă, prin vreo minune, Firea ajunge din nou Primar, este “meritul” USR. Ei au determinat PMP să intre în competiție cu cel mai bun candidat. Dacă nu o vreți pe Firea la Primăria București, votați cel mai pregătit și cel mai bun candidat, Traian Băsescu”, a scris Tomac pe pagina sa de Facebook.

Liderul PMP îi acuză pe Nicuşor Dan şi Gabriela Firea că practică fuga ca sport politic, evitând dezbaterile:

În această clipă, Nicușor Dan și Gabriela Firea își demonstrează disprețul profund pentru bucureșteni, lipsindu-i de ceea ce este esențial în democrație – dezbaterea. Ei au ales să practice fuga ca sport politic. Ambii candidați au obligația de a participa la o confruntare deschisă cu cel mai bun candidat spre a demonstra că merită votul cetățenilor. Altfel, trebuie să plece acasă amândoi!

Votați cel mai bun candidat, cel mai bun primar general pe care l-a avut Capitala. Acesta poate renaște din nou Bucureștiul, așa cum a mai făcut-o.

Un vot pentru Traian Băsescu este un vot corect, un vot pentru un candidat care a demonstrat că știe, vrea și poate!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *