Skip to content
Politică

Tomac denunţă “blatul” din lupta pentru Sectorul 3 şi cere demisia Prefectului Capitalei

Inquam Photos / George Calin
" "

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, acuză un “blat” între candidaţii de dreapta şi cei de stânga pentru câştigarea alegerilor la Primăria Sector 3, cerând în acelaşi timp demisia Prefectului Capitalei.

Blat până la capăt în București! Am primit zeci de telefoane și sute de mesaje agresive de când am afirmat că este blat intre închipuita “dreapta unita”, PSDPonta și PSDCiolacu în capitală. Faptele, însă, confirma realitatea ca nimeni nu a vrut sa îl deranjeze pe primarul de stânga al Sectorului 3.

" "
" "

Mihai Neamtu, Candidatul PMP la sectorul 3, a solicitat Prefectului municipiului Bucuresti încă de acum 2 săptămâni, când s-au depus candidaturile, să constate că lui Robert Negoiță i-a încetat calitatea de primar al Sectorului 3, deoarece nu mai candidează din partea PSDCiolacu, ci din partea PSDPonta, deci același partid, dar cu alta ștampila și antet”,a  scris Tomac pe pagina sa de Facebook.

El cere demisia prefectului pentru că nu a încetat calitatea de primar a lui Robert Negoiţă în momentul în care acesta s-a înscris într-un alt partid: “Prefectul, pentru a mima ca face ceva, emite un ordin datat – atenție! – 2019, pentru a-l ajuta pe Negoiță să câștige in instanța. Domnule Prefect, orice zi in fruntea Prefecturii este o rusine! Demisia și plecați acasă! Este inadmisibilă aceasta abordare! DEMISIA, acum!”

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *