Skip to content
Politică

Tomac, despre scandalul TAROM: Acţiunile ministrului Cuc, mârșăvii demne de Venezuela lui Chavez și Rusia lui Putin

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Eugen Tomac, liderul PMP, a declarat, vineri seară, că acțiunile lui Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, care i-ar fi indicat fostului director general TAROM să oprească avioanele cu parlamentari la sol în ziua moțiunii de cenzură, „sunt mârșăvii demne de Venezuela lui Hugo Chavez sau Rusia lui Vladimir Putin”, potrivit b1.ro.

„Acțiunile lui Răzvan Cuc, o bombă pusă sub fundația Parlamentului. Acţiunile ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, aşa cum au fost ele dezvăluite de şefa destituită a Tarom, reprezintă un veritabil atentat la democraţie. S-au dorit a fi o bombă pusă sub fundaţia Parlamentului, atentatul fiind însă dejucat de parlamentarii Opoziţiei şi de curajul fostei şefe Tarom sunt mârşăvii demne de Venezuela lui Hugo Chavez sau Rusia lui Vladimir Putin. E dovada cea mai clară că PSD-iştii nu au nimic sfânt şi nu s-ar da în lături de la nimic pentru a se păstra la guvernare”, a afirmat Eugen Tomac.

Liderul PMP a subliniat că, în aceste condiții, „e absolut halucinant că sunt unii care ne spun că ar fi mai bine să mai ţinem Guvernul pe perfuzii până prin aprilie”.

„În condiţiile acestei disperări evidente a Vioricăi Dăncilă şi a ţuţărilor tip Cucul căzut din vârf de nuc, e absolut halucinant că sunt unii care ne spun că ar fi mai bine să mai ţinem Guvernul pe perfuzii până prin aprilie – mai anul viitor tocmai pentru a avea şi şeful lor, aflat în dificultate, un narativ de campanie de doi lei.

Acţiunile lui Cuc, demne de o reîntâlnire subită cu inventatorul său politic, Liviu Dragnea, arată de ce este absolut ca parlamentarii care au votat moţiunea de cenzură să susţină şi învestirea rapidă a viitorului Guvern Orban. În caz contrar, un incompetent precum Răzvan Cuc taie şi spânzură în continuare prin Ministerul Transporturilor. Încă problema cea mare nu este că nu e în stare să facă nimic, ci că, mai rău, asemenea indivizi dau, acum, ultimele «tunuri»”, a conchis Eugen Tomac.

Declarația eurodeputatului PMP vine în contextul în care Mădălina Mezei, fostul director general TAROM, a confirmat că are calitatea de martor într-un dosar de abuz în serviciu, în care este implicat și Ministerul Transporturilor, la Direcția Națională Anticorupție.

Cu toate acestea, el neagă vehement acuzațiile Mădălinei Mezei potrivit cărora ar fi încercat să saboteze cursele la bordul cărora se aflau aceștia, cerându-i să oprească avioanele la sol, și o acuză, la rândul său, pe fosta șefă TAROM că „se încurcă în propriile minciuni”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *