Skip to content
Politică

Tomac dezminte trădarea din PMP în favoarea PSD: E fake news

psnews.ro

Președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a reacționat după anunțul privind mutarea organizației de tineret a partidului la PSD, spunând că este „fake news”.

CITIȚI ȘI: PALMĂ GREA PENTRU BĂSESCU: DEZERTARE ÎN MASĂ CĂTRE PSD

Tomac a afirmat că ar fi vorba doar despre un singur om care ar fi plecat la PSD, motivul fiind acela că „îi e mai bine în poze lângă Petre Daea”, informează News.ro.

Gabriel Popa, fost lider al organizației de tineret a PMP, a declarat pe 2 mai, de Ziua Națională a Tineretului, că s-a decis migrarea întregii organizații de tineret către PSD.

“Am vrut ca de ziua noastră naţională, vocea noastră, a tinerilor, să se facă auzită. Am intrat şi ne-am implicat în politică pentru ca interesele şi drepturile tinerilor să fie promovate. Nu am reuşit să facem foarte mult în acest sens în cadrul Partidului Mişcarea Populară. De aceea, în mod firesc ne-am îndreptat către PSD, partidul care până acum a luat cele mai multe decizii în favoarea tinerilor şi în care noile generaţii au cele mai mari şanse de accede în funcţiile publice. Vrem ca vocea noastră să conteze iar argumentele noastre să fie auzite. Sperăm, credem şi ne dorim să avem un viitor cât de bun se poate în ţara noastră. Locul nostru este în partidul în care putem construi, în care putem realiza cu adevărat ceva pentru tineri”, a spus Popa.

Ca reacție la afirmațiile lui Popa, Eugen Tomac a venit cu clarificări, anunțând că informația privind migrarea în masă către PSD este „fake news”, declarând că un singur om a părăsit partidul.

“Cum e să fii tânăr şi să te bucuri că ai ajuns într-un partid condus de Daea? Credeam că doar oile au priză la acest tip de a face politică, dar se pare că şi unii cârlani au lipici la Daea. Una peste alta, e fake news. De la PMP a plecat un om care a decis că e mai bine să stea în poze lângă Daea, în PSD. Tinerii noştri au congres pe 2 iunie şi acolo veţi vedea cei mai valoroşi tineri din politică, pe cei care cred în PMP!”, a spus Tomac.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *