Skip to content
Politică

Tomac, DEZVĂLUIRI despre conflictul cu foștii UNPR-iști: cum se va tranșa SCANDALUL fuziunii! EXCLUSIV

timpolis.ro
" "

Președintele PMP – l-am numit pe deputatul Eugen Tomac – a acordat un amplu interviu, în exclusivitate pentru PSnews.ro, în cadrul căruia a vorbit despre cele mai importante teme ale actualității politice.

Printre problematicile abordate, Tomac a făcut o serie de precizări referitoare la mai vechiul conflict dintre o parte a foștilor UNPR-iști – care au contestat, în instanță, fuziunea prin absorbție cu gruparea ctitorită de fostul președinte Traian Băsescu – și vechii PMP-iști. În cele ce urmează, vă prezentăm o parte a interviului acordat de Eugen Tomac pentru PSnews.ro.

" "
" "

Cum staţi cu conflictul intern dintre pemepiştii de origine şi foştii uneperişti?

Avem o fiziune care s-a încheiat, avem o contestare în instanţă, care se judecă în momentul de faţă. Din punct de vedere juridic, mai avem de parcurs câteva etape pentru a se încheia această fuziune.

Asta la nivel juridic, dar care este starea de fapt din interiorul PMP? Cum staţi cu raporturile interne dintre vechii şi noii membri?

Avem foarte mulţi oameni valoroşi care au rămas în PMP, sunt integraţi pe deplin şi se implică în întreaga activitate. Avem şi oportunişti care au venit, au luat din PMP un mandat de parlamentar după care au trădat partidul care i-a primit deschis. S-au dus spre PSD, să fie sănătoşi, nu ne mai interesează evoluţia lor. Din punct de vedere politic, este esenţial că toţi cei care au rămas s-au integrat şi se implică în activitatea PMP.

Cu acuzaţiile financiare aduse reciproc, legate de fostele sedii UNPR luate de PMP şi de datoriile UNPR aruncate în cârca PMP, cum rămâne?

Nu există nicio problemă din punct de vedere financiar, este o temă falsă, nici nu a existat vreodată. Pe noi ne preocupă faptul că, odată cu fuziunea, preluăm parte din datoriile pe care le acumulase în activitatea sa UNPR-ul, dar e o chestiune pe care o vom tranşă după ce se va închide întregul proces de fuziune.

Ce scor credeţi că va lua PMP la viitoarele alegeri? Un scor real, dacă se poate.

Partidul nostru va obţine un scor pe care şi-l doreşte şi, în mod sigur, cei care vor valida acest scor sunt românii. Vom depune eforturi consistente pentru a convinge cât mai mulţi români să ne acorde votul şi atunci când vom merge singuri şi atunci când vom merge în altă formulă în bătăliile electorale.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *