Skip to content
Politică

Tomac, după întâlnirea cu Ludovic Orban: Mă bucur că am găsit multă deschidere din partea premierului desemnat pe marginea subiectelor care sunt de interes pentru PMP

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat, miercuri, după întâlnirea cu premierul desemnat, Ludovic Orban, că a găsit ”multă deschidere” faţă de subiectele care sunt de interes pentru formaţiunea pe care o conduce, potrivit News.ro.

Liderul PMP, Eugen Tomac, a precizat, miercuri, după întâlnirea cu Ludovic Orban, că discuţia a fost bună, fiind ambele partide de dreapta, membre PPE.

Mă bucur că am găsit multă deschidere din partea premierului desemnat pe marginea subiecteor care sunt de interes pentru PMP, cum este cel legat de Republica Moldova. Sunt convins că vom ajunge la un punct de vedere care să exprime în totaltate preocuparea noastră constantă faţă de acest subiect”, a declarat Tomac.

Liderul PMP a afirmat că a agreat cu Orban să se insiste ca legea privind alegerea primarilor în două tururi să fie adusă în Parlament şi votată.

Mă bucur că există această de deschidere din partea PNL”, a mai spus Tomac.

Anterior, Tomac a declarat că trebuie găsit un consens cât mai rapid între toate partidele care au votat moţiunea de cenzură şi căderea Guvernului Dăncilă pentru a fi învestit un nou Guvern cât mai rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *