Skip to content
Politică

Tomac face apel la liderii PNL, USR şi PLUS pentru listă unică de candidaţi la Bucureşti

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, face un apel către liderii PNL, USR şi PLUS ca, în cel mai scurt timp, să le propună cetăţenilor o listă unică de candidaţi „care să garanteze eliminarea completă a PSD din administraţia locală a Capitalei”.

Într-o scrisoare deschisă postată marţi seara pe pagina sa de Facebook şi adresată lui Ludovic Orban, prim-ministru interimar şi preşedinte PNL, lui Dan Barna – preşedinte USR şi lui Dacian Cioloş – preşedinte PLUS, Tomac afirmă că, „în lipsa celor două tururi de scrutin pentru alegerile locale, bucureştenii aşteaptă un semnal clar din partea liderilor politici în ceea ce priveşte desemnarea unor candidaţi comuni pentru toate primăriile din Bucureşti”.

" "
" "

„Bucureştenii încă aşteaptă o acţiune responsabilă şi hotărâtă a liderilor de dreapta din Bucureşti. Partidul Mişcarea Populară consideră că desemnarea unui candidat unic pentru funcţia de primar general nu este suficientă pentru a scoate Capitala de sub dominaţia PSD. În lipsa celor două tururi de scrutin pentru alegerile locale, bucureştenii aşteaptă un semnal clar din partea liderilor politici în ceea ce priveşte desemnarea unor candidaţi comuni pentru toate primăriile din Bucureşti. În acest sens, facem un apel ca, în cel mai scurt timp, să le propunem cetăţenilor o listă unică de candidaţi care să ne garanteze eliminarea completă a PSD din administraţia locală a Capitalei. Partidul Mişcarea Populară a susţinut în mod constant crearea unei astfel de coaliţii, singura care ne poate duce spre victoria sigură împotriva PSD”,

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *