Skip to content
Politică

Tomac iese la rampă: mi-am depus oficial candidatura la preşedinţia PMP

Eugen Tomac, președintele executiv al PMP, miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a anunțat că și-a depus candidatura la președinția partidului.

Acesta a precizat că va continua linia politică tratasă de Traian Băsescu, politician de la care a învățat multe. Totodată, el și-a exprimat încrederea că echipa sa poate contribui la victoria dreptei asupra PSD la următoarele alegeri.

”Pentru mine, la fel ca pentru mulți români, anul 2018 este unul special. Mă simt onorat să trăiesc această aniversare, mai ales că idealurile mele politice se regăsesc în obiectivele politice ale înaintașilor noștri, care, acum 100 de ani, au făurit România de la Nistru până aproape de Tisa!

Tocmai de aceea, am decis să îmi asum, alături de colegii mei din PMP, misiunea de a lupta pentru reîntregirea țării, mai hotărât, mai convingător!

Fiind motivat și determinat în această misiune, mi-am depus oficial candidatura la preşedinţia PMP.

La Congresul extraordinar al partidului din 16 iunie 2018, voi cere votul de încredere al colegilor noştri cu moţiunea “Partidul Mişcarea Populară – Reîntregim România!”

Am învăţat politică de la cel mai bun, de la Preşedintele Traian Băsescu. Prin urmare, îmi asum responsabilitatea de a continua linia politică trasată de Președinte pentru modernizarea României. Avem responsabilitatea de a ne ridica la înălțimea așteptărilor românilor.

Echipa alături de care plec la drum tocmai asta va face. Este acea echipă care va aduce un plus necesar în rândul forțelor de dreapta pentru a învinge PSD la următoarele runde de alegeri. Vom fi exact acei politicieni de care România are mare nevoie în acest moment.

Îi mulțumesc colegului meu, Marius Pașcan, pentru sprijin și implicare. Sunt convins că, alături de toți colegii din conducerea PMP, voi reuși să iau cele mai bune decizii pentru viitorul partidului nostru.

Vom promova împreună o legislație a sănătății care să le ofere tuturor românilor acces la servicii medicale de calitate în spitale. Educația va fi prioritate națională, cea mai sigură investiție în viitorul României.

Vom promova, de asemenea, inițiative care să schimbe din temelie haosul din adminsitraţie şi să depolitizeze instituţiile publice. Vom readuce în actualitate marile proiecte de dezvoltare a infrastructurii din România.

Vom dezvolta România împreună cu românii care îşi doresc să revină în ţară. Ei vor fi motorul real al schimbării. Vom readuce românii de peste Prut acasă, în România, prin reîntregire cu R. Moldova.

Echipa PMP este cea care va duce mai departe steagul reîntregirii națiunii române, alături de Preşedintele Traian Băsescu.

Cred, cu toată convingerea, că PMP va fi, în anii care urmează, un actor credibil şi relevant în politica românească şi că, începând din 2020, vom participa la viitoarea guvernare a forţelor de centru-dreapta din România.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Eugen Tomac, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *