PSnews

Ultima Oră

Tomac: Ministrul Bodog trebuie să demisioneze de urgență!

pmponline.ro

Președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook despre promisiunile din campania electorală pe care PSD le-a dat uitării.

Asfel, Tomac susține, în postarea sa, că ministrul Sănătății Florian Bodog trebuie să demisioneze de urgență, pentru gestionarea defectuoasă a crizei vaccinurilor.

„Vom construi spitale noi. Românii se vor trata în țară în condiții sigure, la fel ca în Occident. Vom mări bugetul Ministerului Sănătății”. Cu acestea și multe alte lozinci a defilat PSD în campanie. La doar jumătate de an de la alegerile parlamentare, toate au fost aruncate la coșul promisiunilor electorale.

Pentru PSD e mai important circul. În loc să se ocupe de problemele reale ale cetățenilor, ei creează comisii care să facă valuri pentru nimic. România nu avea nevoie de o comisie de anchetă pentru a-l umili din nou pe Geoană. Ce a fost în 2009 nu mai poate schimba cu nimic viața de zi cu zi a românilor.

În schimb, ar fi fost mult mai necesară o comisie care să ancheteze de ce ne mor copii în spitale nevaccinați. Aceasta este prioritatea României, nu circul de prost gust generat de Dragnea.

Urmăresc șocat cum ministrul Sănătății ne vorbește despre proceduri și evaluări, în timp ce ființe nevinovate mor din cauza corupției și a incompetenței din sănătate.

Ministrul Bodog trebuie să demisioneze de urgență. A nu fi în stare să iei decizii imediate pentru a debloca o criză denotă incompetență și/sau ignoranță. Prin urmare, trebuie să pleci, iar Dragnea să-și asume acest eșec cu consecințe dramatice”, a scris deputatul PMP.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi