Skip to content
Politică

Tomac: Pentru a avea o justiţie independentă şi necontrolată de PSD, în care românii să creadă, trebuie să susţinem referendumul

Jurnalul.ro

Liderul PMP Eugen Tomac afirmă că, pentru a avea o justiţie independentă şi necontrolată de PSD, în care românii să creadă, trebuie să susţinem referendumul iniţiat de preşedinte, apreciind că întrebările trebuie să fie clare şi să nu le permită celor din jurul lui Dragnea să atace întregul demers prin boicot, relateaza news.ro.

Pentru a avea o justiţie independentă şi necontrolată de PSD, în care românii să creadă, trebuie să susţinem referendumul iniţiat de Preşedintele României. Totuşi, întrebările trebuie să fie clare şi să nu le permită celor din jurul lui Dragnea să atace întregul demers prin boicot„, scrie Tomac pe Facebook.

El consideră că România merită să scape de PSD, şi acest lucru se poate face dacă vom avea o justiţie europeană, în care cetăţenii să aibă toată încrederea.

Pe 26 mai putem demonstra că suntem capabili să mergem împreună, “Uniţi în Europa”, împotriva ciumei roşii„, conchide liderul PMP.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat joi că a trimis Parlamentului scrisoarea referitoare la temele referendumului din 26 mai, acestea fiind interzicerea aministiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie şi interzicerea adoptării de OUG în domeniul în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare. „Societatea a obosit să urmărească dacă cei interesaţi şi-au mai dat o ordonanţă de urgenţă şi trăieşte cu teamă fiecare zi în care este anunţată şedinţă de Guvern, a cărei ordine de zi reală nu se cunoaşte„, a declarat preşedintele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *