Skip to content
Politică

Tomac: PMP a propus crearea unui front anti-PSD în Capitală, USR nu şi-a dorit acest lucru

Inquam Photos / George Călin
" "

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat că partidul său a fost primul care a propus un nume pentru a fi desemnat drept candidat comun la Primăria Capitalei pentru a crea un front anti-PSD dar USR nu şi-a dorit acest lucru.

USR nu şi-a dorit acest lucru. PMP a propus crearea unui front anti-PSD în Capitală, USR nu şi-a dorit acest lucru. Îi rog pe toţi cei care astăzi nejustificat atacă PMP să renunţe la dubla măsură şi să-i întrebe pe cei din USR de ce ne-am trezit în această situaţie. Am aşteptat până în ultima clipă să existe o abordare raţională în Capitală. Pentru liderii USR, propriul orgoliul şi calculele politice mărunte au contat mai mult decât nevoia de a înlătura administraţia PSD„, a afirmat Tomac.

" "
" "

Partidul Mişcarea Populară (PMP) va participa pe cont propriu în alegerile locale, cu fostul preşedinte Traian Băsescu „în prima linie” pentru Capitală, întrucât nu au existat negocieri cu celelalte partide, a declarat, marţi, pentru Agerpres, preşedintele PMP, Eugen Tomac.

Nu au existat niciun fel de negocieri între PMP şi celelalte partide. Am avut doar un dialog cu premierul Orban pe acest subiect, care s-a încheiat cu anunţarea unor candidaturi comune între cele două partide, unde PMP nu a fost invitat. Prin urmare, avem obligaţia să venim cu o ofertă sănătoasă, care să creeze probleme reale PSD-ului. Ne vom bate pentru şansa noastră„, a precizat Tomac.

El a adăugat că a aşteptat „până în ultima clipă să existe o abordare raţională” în Capitală.

Pentru liderii USR, propriul orgoliul şi calculele politice mărunte au contat mai mult decât nevoia de a înlătura administraţia PSD. Prin urmare, ne vedem nevoiţi să mergem singuri, cu cei mai buni candidaţi la Capitală şi la primăriile de sector„, a susţinut Tomac.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *