Skip to content
Politică

Tomac: PMP e aproape de a-l prezenta pe cel care poate obţine un număr de voturi chiar mai mare decât Dăncilă la prezidenţiale

" "

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat la RFI că nu ia în calcul o candidatură la alegerile prezidenţiale din toamnă. El spune că e posibil ca partidul să fie reprezentat în cursa pentru Cotroceni de un om care a fost întotdeauna aproape de Traian Băsescu, în mod special în timpul mandatelor de preşedinte.

Eugen Tomac precizează că PMP va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale, informează news.ro.

" "
" "

”Suntem într-o analiză internă. Vrem să venim cu un candidat care să facă diferenţa faţă de tot ceea ce există în spaţiul public ca posibili candidaţi şi îi asigur pe toţi cei care ne-au votat şi pe toţi cei care aşteaptă un altfel de candidat din partea dreptei că PMP-ul este aproape de a-l prezenta pe cel care poate obţine un număr de voturi chiar mai mare decât Dăncilă”, a afirmat liderul PMP.

Întrebat dacă el va fi candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, eurodeputatul a răspuns: ”Nu, nu iau în calcul o asemenea candidatură, dar în clipa de faţă, PMP este într-o analiză profundă şi în discuţii destul de avansate cu oameni apropiaţi de PMP sau de preşedintele Băsescu, care sunt convins că pot face o figură frumoasă la alegerile din toamnă”.

Eugen Tomac spune că ”este posibil să fie un om apropiat PMP”.

”În mod obligatoriu, sunt oameni care au fost întotdeauna aproape de preşedintele Băsescu, în mod special în timpul mandatelor de preşedinte”, a precizat el.

Întrebat dacă e vorba de o persoană care a fost ministru sau consilier prezidenţial, liderul formaţiunii a replicat: ”Nu, nu a fost consilier prezidenţial”.​​

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *