Skip to content
Politică

Tomac, reacție virulentă la adresa PSD: Partid de bișnițari. Rebelii s-au pupat bot în bot cu Daddy

Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, spune că PSD este un partid de bişniţari, iar Liviu Dragnea a făcut, din nou, trafic cu funcţii pe spatele românilor. Tomac susţine că acum este momentul pentru o moţiune de cenzură.

”Furtună într-un pahar cu apă. Toată naţia românească a stat cu sufletul la gură că Tătucul politicii noastre stă să cadă. Rebelii PSD s-au agitat două zile, s-au dat peste cap, au aruncat cu acuzaţii, cu invective, vorbind cât de mult rău face Daddy ţării pentru ca apoi, doar cu câteva ore înainte de CEX, să se pupe-n bot cu el”, scrie Tomac pe pagina sa de Facebook, informează news.ro.

" "

El precizează că din cele 30 de personaje ”curajoase” s-au mai trezit vorbind în sec despre demiterea lui Dragnea doar vreo 7-8, iar scrisoarea plină de semnături a devenit, aşa, peste noapte, o anonimă.

”Mai nimeni nu mai voia să şi-o asume în cadrul superşedinţei de partid. O făcătură care ne-a ţinut degeaba cu ochii pe televizor. Degeaba o Românie întreagă şi-a ţinut respiraţia timp de două zile. Credeam că, în sfârşit, vom scăpa de Don Corleone. PSD e un partid de bişniţari. Dragnea a făcut, din nou, trafic cu funcţii pe spatele nostru. A împărţit sinecuri în stânga şi-n dreapta ca să ajungă la toată lumea. Contra unui mic comision: funcţia de preşedinte al partidului. Călare pe tezaurul României, El Padre a făcut cadouri bucăţi din România prezentă şi cea viitoare. Ne-a amanetat, încă o dată, dezvoltarea. Asta pentru că îşi cunoştea foarte bine partenerii”, continuă Tomac.

Preşedintele PMP susţine că totul este de vânzare în PSD, inclusiv sufletele înaintaşilor noştri. ”Cadou pentru România celor 100 de ani de la Marea Unire. Care mai sunteţi pe acolo, treziţi-vă! Acum e momentul pentru o moţiune de cenzură. Dacă nu acum, când?”, încheie Eugen Tomac.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *