Skip to content
Politică

Tomac vede o întoarcere la epoca Năstase: Iar o să se facă dosarele la sediul PSD! EXCLUSIV

psnews.ro

Președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, vede în pachetul de legi ale Justiției prezentat de Tudorel Toader drept o întoarcere în timp în epoca anterioară anului 2004.

O să vedem cum se fac iarăși dosare penale în sediul PSD din Kiseleff, după cum se faceau în perioada Adrian Năstase – Rodica Stănoiu”, reclamă deputatul PMP, ntr-o declarație pentru PSNews.ro.

Scoaterea președintelui din actul de numire al procurorilor șefi este văzută de Tomac drept un dezechilibru puternic în fragila democrației din România. „Poate că putem găsi și un punct sau două care merită atenția în acest pachet de legi, dar esențial rămâne faptul că se ajunge la un control politic asupra Justiției. Acest lucru atrage de obicei atenția Bruxellesului și numeroase critici venite de acolo”, amintește Tomac.

Din punctul său de vedere, încercarea PSD de a supune Justiția ordinelor politice ar trebui să înceteze înainte a stârni proteste tot mai mari atât pe scena politică internă și internațională, cât și din partea societății civile. „Sper să se trezească din această beție a Puterii până nu este prea târziu”, a mai spus Eugen Tomac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *