Skip to content
Societate

Tonel Pop, despre fiica lui Gheorghe Dincă: Am privit-o în ochi. E o victimă a tatălui ei, după părerea mea

Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop a oferit detalii de ultimă oră din ancheta cazului de crimă din Caracal, care stârnește multe  semne de întrebare . În urma unei interogări la care familia ucigașului a fost supusă, avocatul a afirmat că a privit-o în ochi pe fata lui Gheorghe Dincă și i-a lăsat impresia că ar fi una dintre victimile tatălui său.

În ultima declarație la DIICOT nu a spus acest aspect. Poat dacă au luat-o și au dus-o într-o altă cameră. Lucrul astă era foarte important. Nu cred sub nicio formă din ce spune această familie a lui Dincă.

Doamna pe care ați intervievat-o mai magistral decât anchetatori. Am privit-o pe Daniela Dincă în ochi. I-am pus mai multe întrebări. După părerea mea, e o victimă a lui Dincă. Că s-a transformat în complice? nu știu. Dar nu mi-aș fi dorit să văd persoane pe care le consider victime ale acestui criminal.

Mint împreună și separat acești oameni din familia lui Dincă. Într-o frază se contrazic de trei ori. Luiza sigur a fost în casa aia, dar nu e o dovadă că a murit.”, a spus Tonel Pop la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *