Toni Greblă (AEP): Până în prezent, şi-au manifestat intenţia de a vota prin corespondenţă peste 1.800 de alegători

Toni Grebla
Sursa foto: Inquam Photo

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanete, Toni Greblă, a declarat joi că până în prezent, şi-au manifestat intenţia de a vota prin corespondenţă peste 1.800 de alegători pentru parlamentare şi peste 1.900 pentru preşedinte, în opinia sa fiind un număr foarte mic. El a mai spus că se păstrează acelaşi număr de secţii de votare în străinătate ca şi la alegerile europarlamentare din luna iunie.

Preşedintele AEP, Toni Greblă, a declarat că în urmă cu trei săptămâni, Guvernul, prin hotărâre de Guvern, a stabilit data alegerilor pentru membrii Parlamentului şi preşedintele României şi ca urmare (..) trebuie adoptate un şir de acte normative pentru buna desfăşurare a alegerilor.

”Astăzi, Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă care cuprinde măsuri pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru preşedinte şi Parlament. Vor urma trei hotărâri de guvern cu privire la măsurile tehnico-administrative necesare organizării alegerilor, la calendarul de desfăşurare a alegerilor şi bugetul de cheltuieli pentru organizarea alegerilor”, a spus şeful AEP.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: