Skip to content
Politică

Toni Greblă, noi explicații

Judecătorul CCR, Toni Greblă, a dat noi explicații, în cadrul unei intervenții telefonice la Realitatea TV, cu privire la firma de struți pe care o deține.

„A detine struti nu este o infractiune. Sunt acolo 20 de porumbei, opt rate, sase struti, sapte iepuri. Animalele si pasarile care sunt acolo le crestem impreuna cu inca doi prieteni pentru gospodaria noastra, iar strutii i-am luat – voi arata in ancheta ai cui sunt. Strutul are o carne fara colesterol. a fost o pasiune. Nu ma justific de ce am sase struti. Nici nu poti sa vinzi fara un document de vanzare de la o ferma autorizata, nu am obtinut venituri din activitati agricole.”, a declarat Toni Greblă.

Întrebat de ce timp de zece ani ferma nu a primit niciun fel de autorizație de construcție, Toni Greblă a explicat că aici este, de fapt, o confuzie.

„Aici se face o confuzie. Casa si doua constructii care nu au autorizatie este pentru ca nu a fost solicitata, dar autorizatia pentru constructia casei s-a facut in 1992.”, a mai adăugat Toni Greblă.

Sursă foto rfi.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *