Skip to content
Sport

Top cele mai citite cărţi în 2014. Pe ce loc se află cartea lui Iohannis

Cărțile scrise de autori români, nu neapărat literari, cât celebri, precum Klaus Iohannis, Andreea Esca, Tudor Chirilă sau Dan Puric, s-au numărat printre preferințele românilor în anul 2014, potrivit topului realizat de elefant.ro în urma vânzărilor de eBooks.

„Pas cu Pas”, cartea scrisă de actualul președinte Klaus Iohannis, lansată la Târgul de Carte Gaudeamus 2014, în prima săptămână după alegerile pentru funcția de la Palatul Cotroceni, a fost cea mai căutată și citită scriere în format digital anul trecut, conform clasamentului.

Printre cele mai căutate cărți ale autorilor români pe elefant.ro se numără volumele tipărite ale lui Chris Simion – „Ce ne spunem când nu ne vorbim”, Irina Binder – „Fluturi” și Simona Tache – „Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut”.

Românii care au cumpărat volume ale scriitorilor români au mai avut printre favoriți și cărțile lansate de importanți formatori de opinie, precum Andreea Esca, Tudor Chirilă sau Dan Puric.

Pe locul doi în topul celor mai căutate eBooks în 2014 se află cunoscuta scriitoare britanică E. L. James cu volumul „Cincizeci de umbre ale lui Grey”, urmată de proaspăt lansata carte a lui Paulo Coehlo, „Adulter”, scrie dcnews.ro..

Clasamentul scriitorilor străini preferați de români în 2014 este dominat de Markus Zusak, autorul cărții „Hoțul de cărți”, urmat de E. L. James, cu populara serie „Cincizeci de umbre ale lui Grey”, și scriitorul brazilian Paulo Coehlo cu cartea „Adulter”, lansată în luna septembrie.

sursa foto vinsieu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *