Skip to content
Societate

Top Forbes: care sunt femeile cel mai bine plătite din industria muzicală

Billboard

Taylor Swift (29 de ani) este cel mai bine plătită cântăreaţă din lume, cu un avans uimitor de peste 100 de milioane de dolari faţă de Beyoncé (37 de ani), potrivit topului întocmit de revista Forbes, scrie adevarul.ro.

Cântăreaţa americană Taylor Swift este femeia cu cele mai mari încasări din industria muzicală în ultimul an, cu venituri de 185 de milioane de dolari, potrivit Forbes. O mare parte din această sumă provine din turneul „Reputation“, care i-a adus un record de 266 milioane de dolari doar în Statele Unite.

" "

De asemenea, Swift a semnat un nou contract cu Universal, iar album ei, „Lover“, lansat în urmă cu o săptămână, a fost foarte bine primit de critici şi public. Recent, ea a fost recompensată şi cu două trofee MTV Video Music Awards, pentru „You Need to Calm Down“.

În plus, Taylor Swift a încasat în ultimul an mai mult decât dublu faţă de Beyoncé, considerată una dintre cele mai puternice femei din industrie. În topul Forbes, Beyoncé este clasată pe locul secund, cu 81 de milioane de dolari, sumă provenită din turneul susţinut alături de soţul ei, rapperul Jay-Z, dar şi din documentarul „Homecoming“ realizat pentru Netflix.

Podiumul este completat de Rihanna (31 de ani), cu 62 de milioane de dolari, însă mai mult graţie liniei de produse cosmetice Fenty Beauty decât muzicii.

Topul Forbes al celor mai bine plătite femei din muzică:

Taylor Swift – 185 milioane de dolari

Beyoncé – 81 milioane de dolari

Rihanna – 62 milioane de dolari

Katy Perry – 57.5 milioane de dolari

P!nk – 57 milioane de dolari

Ariana Grande – 48 milioane de dolari

Jennifer Lopez – 43 milioane de dolari

Lady Gaga – 39.5 milioane de dolari

Celine Dion – 37.5 milioane de dolari

Shakira – 35 milioane de dolari

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *