Skip to content
Sport

Topul celor mai bogați români. Surpriza de pe primul loc

Agora.md

Topul celor mai bogați români. Cine ocupă primul loc.

Astfel, bogații țării au adunat, în total, peste 21 de miliarde de euro, informează Știrileprotv.ro

Top 300 cei mai bogați români este condus pentru al treilea an de Ion Tiriac, cu o avere estimata la 1,6 milarde de euro.

Pe locul 2, cu o avere evaluata la 920-950 de milioane de euro, apar numele celor doi frati Paval, Dragos si Adrian, fondatorii DEDEMAN. Infiintata acum 24 de ani, compania care este specializata in vanzarea de materiale de constructii si amenajari interioare a ajuns de la un angajat si un butic de 16 metri patrati la 8.700 de angajati si 44 de magazine in 38 de orase.

Ioan Niculae, proprietarul Interagro, in schimb, a „saracit”. In urma cu 3 ani conducea topul bogatilor Romaniei, cu 1,7 miliarde de euro. In acest moment, ocupa pozitia 3, cu o avere de 600-700 de milioane de euro, cu aproape 100 de milioane de euro mai putin fata de anul trecut. Patronul Astra Giurgiu a fost in inchisoare pana in vara acestui an, cand a fost eliberat conditionat.

In schimb, George Becali a mai urcat un loc fata de 2014. Iesit din inchisoare, Becali a devenit mai cumpatat in sustinerea echipei de fotbal Steaua, care nu a mai performat in competiile internationale pentru a-i aduce bani. El si-a investit banii in terenuri si case. Cele 280-300 de milioane de euro l-au propulsat pe locul 9 in topul intocmit de revista Capital.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *