Skip to content
Politică

Tot aparatul de lucru al secretariatului general al Guvernului, la teste. Rezultatele, în 4 ore

Inquam Photos / Octav Ganea

UPDATE 15:06

Tot aparatul de lucru al secretariatului general al Guvernului este băgat la teste, potrivit surselor. În 4 ore aceștia vor afla rezultatele.

—————————–

Lucian Bode, ministrul Transporturilor în Guvernul Orban, Lucian Bode, a fost întors din drum, după anunțul potrivit căruia senatorul PNL Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus. Ministrul mergea într-o vizită de lucru la Autostrada Sebeș-Turda lotul 1. În prezent, atât el cât și alți liberali sunt testați.

Amintim că întreaga conducere a PNL se izolează la domiciliu, premierul Ludovic Orban se izolează și el, liberalii nu mai merg la consultările de la Cotroceni, după ce senatorul Vergil Chițac a fost depistat cu coronavirus. Chițac a fost în Belgia la o reuniune a parlamentarilor din NATO, alături de alți senatori.

Senatorul Vergil Chițac a fost depistat cu coronavirus, alături de familia și asistentul personal. El a participat la ședința conducerii liberale de la începutul săptămânii, potrivit informațiilor confirmate oficial de premierul interimar Ludovic Orban.

Chițac a intrat în contact direct cu membri ai guvernului, care, la rândul lor, s-au văzut cu președintele Iohannis în ultimele zile.

Potrivit informațiilor noastre, Chițac a fost într-o vizită în Belgia, între 16 și 19 februarie, la o reuniune pe linie parlamentară a NATO, el fiind președintele delegației Adunării Parlamentare NATO (APNATO), la care au mai participat și alți membri ai legislativului.

DETALII AICI: Cum ar fi fost infectat cu coronavirus senatorul Vergil Chițac. Cele două ipoteze luate în calcul

Vestea depistării sale a stârnit alertă în rândul colegilor nu doar de la PNL, ci și al senatorilor, care cer, indiferent de partide, testarea rapidă. Echipe de la Direcția de Sănătate Publică se îndreaptă spre Parlament pentru testarea celor

Oficial, Ludovic Orban a anunțat că PNL nu mai merge la consultările de la Palatul Cotroceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *