Skip to content
Sport

Tot ce trebuie să știi despre Black Friday

Vineri, 21 noiembrie, se da startul cele mai mari campanii de oferte promotionale din acest an: Black Friday 2014. O sansa unica pentru cei care vor sa cumpere mai ieftin telefoane mobile, electrocasnice sau televizoare.

Termenul de Black Friday (Vinerea Neagra) a inceput sa fie utilizat pentru a desemna vinerea de dupa Ziua Recunostintei din 1966. Atunci, in Philadelphia, o publicatie locala a caracterizat ziua de vineri ca fiind neagra din cauza aglomeratiei de pe drumuri, dar si de pe trotuare, unde oamenii adunati la cozi nu mai lasau nici macar un centimetru liber.

Termenul a fost folosit ulterior pentru a marca busculada care are loc in multe magazine, la inceputul sezonului de oferte promotionale pentru cumparaturile de Craciun. Desi nu este o sarbatoare legala, multe companii dau zi libera angajatilor, pentru ca acestia sa fie tentati sa umble prin magazine.

Black Friday este ziua în care o serie de magazine promit reduceri substanţiale. Black Friday 2014 va avea loc în România atât în ziua de 21 noiembrie, cât şi în 28 noiembrie.

Mai multe magazine promit oferte irezistibile, printre retailerii care participă la Black Friday România numărându-se  eMAG, Flanco, Altex, F64, Carrefour, Domo, Mobexpert, Orange şi Vodafone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *