Skip to content
Politică

Toți contribuabilii trebuie să știe asta. Teodorovici, anunț crucial privind taxele și impozitele

epochtimes-romania.com

Toți contribuabilii trebuie să știe asta. Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a făcut miercuri seară un anunț crucial privind taxele și impozitele.

Guvernantul a declarat miercuri că nu există discuţii – la nivel de Guvern sau de coaliţie – cu privire la creşterea taxelor sau a impozitelor, șeful MFP menţionând că nici pentru anul viitor nu se ia în calcul o astfel de măsură, transmite România TV.

„Aşa ceva nu există în discuţii la nivel de guvern, la nivel de coaliţie. Nici pentru anul viitor nu se pune problema de a creşte vreo taxă, vreun impozit, absolut deloc. Cei care spun tot timpul, dau astfel de veşti sunt inconştienţi, pentru că în felul acesta sunt şi iresponsabili. Sunt persoane în anumite funcţii politice mai ales care trebuie să înţeleagă ceea ce înseamnă funcţia pe care ei o ocupă. Din păcate, se pare că nu se înţelege acest lucru, dar contaţi pe ce vi se spune în mod oficial de către oamenii din guvern şi de cei din coaliţie”, a susţinut Orlando Teodorovici la Palatul Parlamentului, întrebat despre posibilitatea creşterii TVA în contextul unor discuţii pe acest subiect la Ministerul Finanţelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *