Skip to content
Puterea Știrilor Video

Toți locuitorii Sectorului 6 trebuie să știe asta! Primarul Gabriel Mutu anunță cum poți obține loc de parcare. Totul e online

Featured Video Play Icon

Din dispoziția primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu, de la jumătatea lunii aprilie, locurile de parcare din sector sunt atribuite şi în sistem electronic, prin intermediul platformei online, Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6 .

Despre cum funcționează și care este reacția locuitorilor din sector vis-a-vis de această noutate, edilul Gabriel Mutu a vorbit în cadrul ediției video ”Puterea Știrilor”.

„În primul rând, discutăm despre transparență. Nimeni nu mai poate acuza pe nimeni că dă parcări pe sub mână. Aici este totul transparent, la vedere. Parcările sunt publice, le vezi de acasă de pe calculator sau de pe telefonul mobil. Toate operațiunile se fac online. Nu numai că te poți înscrie pentru un loc de parcare, dar ți-l poți alege, ți-l rezervi și mergi cu toată documentația necesară, fie o trimiți pe mail, fie mergi la ghișeul pe care noi îl avem, și ți se pune la dispoziție contractul. Lucrul acesta ajută foarte mult, pe 2 paliere:

  • nu mai există niciun fel de comentariu că acele locuri de parcare nu se atribuie corect
  • eliminăm factorul uman, care de multe ori nu prea este ok

Din momentul în acre am deschis această platformă, absolut toți oamenii, cetățenii care au interacționat cu această platformă ne-au felicitat pentru că este extrem de ușor de lucrat pe ea. Oricine poate lucra și își poate face rezervarea pentru locul de parcare(…) Rezervarea este pentru un singur loc de parcare, iar timpul de rezervare este de o săptămână. Dacă nu ți-ai făcut documentația și nu ai venit să îți ridici contractul, rezervarea se anulează și poate fi preluată de către o altă persoană interesată, ne-a decalarat Gabriel Mutu.

1 comentariu la “Toți locuitorii Sectorului 6 trebuie să știe asta! Primarul Gabriel Mutu anunță cum poți obține loc de parcare. Totul e online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *