Skip to content
Politică

Toți ochii pe moțiunea de cenzură. Lider PNL, revoltat de răfuielile în văzul lumii EXCLUSIV SURSE

presalocala.com

Se pare că liberalii iau în serios moțiunea de cenzură pe care o vor depune în această sesiune parlamentară. Vedeți mai jos care au fost ultimele discuții pe această temă.

Concret: surse politice au declarat marți pentru PSnews.ro că în ședința Biroului Executiv (BEx) din aceeași zi vicepreședintele Marian Petrache (președintele Consiliului Județean Ilfov și al filialei omonime) a cerut la modul cât se poate de serios să se pună capăt spălatului rufelor în public. Mai precis, Petrache le-a solicitat membrilor conducerii formațiunii politice să nu mai scurgă în presă informații de culise și să nu mai poarte războaie fratricide prin intermediul mass media.

Inițiativa fostului secretar general al partidului vine în contextul în care din ce în ce mai mulți liberali privesc momentul moțiunii ca pe un punct de cotitură cu care cu greu se vor mai întâlni în viitor, ținând cont de relativa instabilitate apărută la nivelul parlamentarilor PSD, prin plecarea mai multor aleși social-democrați la Pro România, formațiunea ex-premierului Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *