Skip to content
Coronavirus

Toți românii care lucrează în Marea Britanie trebuie să știe asta! Condiții de siguranță la locul de muncă pe care angajatorii trebuie să le asigure lucrătorilor

theflagshop.co.uk

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a prezentat un set de 8 ghiduri anunțat de Guvernul britanic. Acesta cuprinde detalii esențiale despre condițiile de siguranță la locul de muncă pe care angajatorii trebuie să le asigure lucrătorilor odată cu reluarea activității.

„Vă recomand să parcurgeți cu atenție setul de 8 Ghiduri, fiecare destinat unui domeniu de activitate, pentru a afla ce măsuri trebuie să ia fiecare angajator pentru ca activitatea dvs. să se desfășoare în condiții de siguranță”, scrie Dan Mihalache.

„🇷🇴Dragi români,
🇬🇧Guvernul britanic a anunțat detalii esențiale despre condițiile de siguranță la locul de muncă pe care angajatorii trebuie să le asigure lucrătorilor odată cu reluarea activității.
Vă recomand să parcurgeți cu atenție setul de 8 Ghiduri, fiecare destinat unui domeniu de activitate, pentru a afla ce măsuri trebuie să ia fiecare angajator pentru ca activitatea dvs. să se desfășoare în condiții de siguranță.

1️⃣.Construcții și alte activități în aer liber: https://www.gov.uk/…/wo…/construction-and-other-outdoor-work
2️⃣.Fabrici, uzine și depozite: https://www.gov.uk/…/workin…/factories-plants-and-warehouses
3️⃣.Munca și vizite la domiciliul altor persoane: https://www.gov.uk/…/working-safely-during-coronaviru…/homes
4️⃣.Laboratoare și instalații de cercetare: https://www.gov.uk/…/working-s…/labs-and-research-facilities
5️⃣.Birouri și centre de contact: https://www.gov.uk/…/working-sa…/offices-and-contact-centres
6️⃣.Restaurante, în regim de vânzare ”la pachet” sau livrări la domiciliu https://www.gov.uk/…/restaurants-offering-takeaway-or-deliv…
7️⃣.Magazine: https://www.gov.uk/…/working-safely-duri…/shops-and-branches
8️⃣.Ghid pentru persoanele care lucrează în sau din vehicule, inclusiv curieri, lucrători mobili, șoferi de camioane, vehicule de tranzit și de lucru la fața locului, forțe de intervenție și altele asemenea: https://www.gov.uk/…/working-safely-during-coronav…/vehicles
Ghidul complet poate fi consultat aici: https://www.gov.uk/…/new-guidance-launched-to-help-get-brit…”, scrie Dan Mihalache.

Marea Britanie este a doua ţară din lume cea mai afectată de pandemia de coronavirus – după SUA-, cu aproape 32.000 de decese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *