Skip to content
Politică

Trădare în fieful lui Ludovic Orban. Ce consilier PNL îl sapă în favoarea PSD

Trădare în fieful prim-vicepreşedintelui PNL Ludovic Orban. Ce consilier liberal îl sapă pe co-preşedintele organizaţiei Dâmboviţa în favoarea PSD.

Consolidarea poziţiei PSD la conducerea primăriei Târgovişte, cu ajutorul consilierului PNL Claudiu Dumitrescu, este una dintre cele mai interesante manevre politice din actualul mandat de Consiliu Local Târgovişte. Prin gestul său de a ignora decizia politică a partidului pe listele căruia a fost ales, Claudiu Dumitrescu a înclinat decisiv balanţa pentru impunerea ca viceprimari ai municipului pe PSD-istul Andrei Albu şi pe Tudorică Răducanu (lider al Partidei Romilor, filiala Târgovişte, dar susţinut de acelaşi PSD).

„Nu este prima dată când Dumitrescu votează împotriva partidului, dar este cert că va fi ultima oară. Ludovic Orban a anunţat că PNL a demarat procedura de excludere a lui Claudiu Dumitrescu din rândurile partidului. Consiliul Judeţean al partidului va decide, vineri, excluderea sa din PNL„, scrie gazetadambovitei.ro.

Votul pro-PSD al lui Claudiu Dumitrescu nu este însă o surpriză, zvonurile ultimelor săptămâni referindu-se la trocul pe care Dumitrescu l-ar fi făcut cu social-democraţii, pentru funcţia de manager medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

„Sinuciderea” politică a lui Claudiu Dumitrescu a consolidat poziţia PSD în fruntea Primăriei Târgovişte, până la finalul actualului mandat în luna iunie.

Citiţi mai multe AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *