PSnews

Ultima Oră

Trădare în PMP. Eugen Tomac: Am formulat o plângere penală

psnews.ro

Pe scena politică din România se fac schimbări majore. Războiul Dragnea-Grindeanu a cuprins toate formaţiunile politice. Azi a fost citită în Parlament, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, iar miercuri va avea loc votul decisiv.

Moţiunea a fost semnată de 222 de parlamentari. Atât Dragnea, cât şi Grindeanu încearcă să coopteze în tabăra proprie cât mai mulţi susţinători.

O mutare majoră pe scena politică a venit azi din partea Partidului Mişcarea Populară. Deputatul PMP, Octavian Goga şi-a depus demisia din PMP, anunţând că va trece la PSD.

Gestul acestuia a provocat furtună în PMP.  Liderul PMP, Eugen Tomac a răbufnit la aflarea acestui act de trădare din partea deputatului: „Astăzi am formulat o plângere penală cu date exacte, deoarece am informații concrete cu privire la faptul că deputatul Octavian Goga, ales deputat de Covasna, a primit foloase necuvenite pentru a trece la PSD,” a scris liderul PMP pe Facebook

La rândul său, Stefănel Dan Marin, vicepreşedinte al PMP a taxat dur gestul deputatului PMP: „Așa arată un act de trădare in Parlamentul României! Astfel de scursuri nu ar trebui sa reprezinte pe nimeni in Parlament iar cei care accepta astfel de exponate nu sunt cu nimic mai prejos decât un simplu canal colector de deșeuri morale”, a scris vicepreşedintele PMP pe Facebook

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi