Skip to content
Politică

Trădare în USR-PLUS înainte de prezidențiale? Silviu Mănăstire: Barna se încordează, dar băieții au gânduri cu madam Kovesi

" "

Jurnalistul Silviu Mănăstire, realizatorul emisiunii ”Dosar de politician” de la B1 TV, susține că nu toți liderii USR-PLUS sunt încântați de candidatura lui Dan Barna la prezidențiale, preferând-o în locul acestuia pe Laura Codruța Kovesi, mai bine cotată în sondaje.

”Barna se încordează sa își păstreze candidatura la prezidențiale. Merge în State. Însă niște băieți de la USR-Plus, ghidonați de Cioloș, au gânduri cu madam Kovesi.

După “tragedia Caracal” cine poate salva o țară în care Poliția, Procuratura, administrația, instituțiile în general, au intrat în colaps???

Evident, o mână forte de procuror, care să aresteze și să impună în forță domnia legii. Poporul o să fie spălat pe creier ca acum, mai mult decât oricând, după “tragedia Caracal” avem nevoie de un personaj dur și combativ în fruntea statului. Profilul este cel al doamnei K”, scrie Silviu Mănăstire.

”De ce tu casă de sondare a opiniei publice plătită de Europa FM, o platformă de propagandă media explicită și asumată a fostei șefe DNA, o măsori pe LCK drept candidat la prezidențiale???”, se întreabă ziaristul.

În barometrul IMAS, Laura Codruța Kovesi este cotată cu șansa a doua la prezidențiale, dacă pe listă ar apărea doar candidați ai dreptei sau oponenți ai actualei puteri. Astfel, Klaus Iohannis ar obține 48,4% din voturi, Laura Codruța Kovesi – 30,4% și Dacian Cioloș cu 18,3%. Dan Barna, candidatul USR-PLUS la prezidențiale nici măcar nu apare în această măsurătoare sociologică.

" "

1 comentariu la “Trădare în USR-PLUS înainte de prezidențiale? Silviu Mănăstire: Barna se încordează, dar băieții au gânduri cu madam Kovesi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *