Skip to content
Sport

Tradiții de Revelion. Află ce trebuie să faci ca sa îți meargă bine tot anul

Există multe obiceiuri si superstiţii de Anul Nou, iar cei care le respectă cred că în acest fel vor avea parte de un an perfect.

În popor se spune că dacă vrei să ai bani tot anul, trebuie să respecți câteva obiceiuri în noaptea de Anul Nou.

Astfel, dacă vrei să nu ajungi la sapă de lemn anul viitor, ar fi bine ca de Revelion să te abții de la cheltuieli, spune o vorbă din popor. De asemenea, nu este bine să scoți bani din buzunar nici la 1 ianuarie. În caz contrar, se spune că vei cheltui tot anul.

Tradițiile de Revelion spun că dacă arunci gunoiul în noaptea dintre ani, arunci și norocul din casă. Prin urmare, banii nu se vor ”lipi” de tine în 2016.

Tot în popor, oamenii cred că dacă Revelionul ne prinde cu datorii, ne vom îndatora tot anul următor. Așadar, dă înapoi până de Revelion toți banii împrumutați.

De Revelion ar fi bine să ai în buzunar câteva boabe de grâu, simbol al prosperității, și câțiva bănuți, ca să nu te găsească 2016 sărac. Se spune că dacă respecți acest obicei, te vei bucura de belșug anul viitor, informează romaniatv.net.

 

Despre copiii născuţi pe 1 ianuarie se spune că vor avea noroc toată viaţa.

 

Deşi puţini agreează ideea, se spune că aceia care lucrează în prima zi a anului au mai multe şanse de a avansa în carieră în perioada următoare. Însă, paradoxal, să demarezi un proiect de amploare în acea zi este curat ghinion.

Sub vâsc sau nu, sărutul este obligatoriu în noaptea de Revelion, dacă doriţi să aveţi parte de afecţiune în anul ce vine. În caz contrar, veţi avea un an cu puţine satisfacţii sentimentale.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *