Skip to content
Politică

Trafic restricționat pe mai multe drumuri din țară. Află care este motivul

" "

Trafic restricționat pe mai multe drumuri din țară. Află care este motivul.

Duminică dimineață, în judeţul Vâlcea, pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 234, în zona Câineni, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, din cauza apei acumulate pe partea carosabilă, în urma unei ploi torenţiale, potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române.

" "
" "

Conducătorii de autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone care se deplasează pe ruta Sibiu – Bucureşti pot evita zona inundaţiei circulând pe DN1, prin Braşov. Traficul greu se poate desfăşura pe DN1 Veştem – Făgăraş – Braşov – DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti – Bucureşti.

În județul Bihor, pe DN1 Oradea – Cluj-Napoca, traficul rutier se desfășoară alternativ, pe o bandă, dirijat (cu semafoare electrice sau piloți de trafic), pe podul peste râul Crișul Repede, între localitățile Tileagd și Uileacu de Criș, la kilometrul 606+260 de metri, din cauza lucrărilor de reparații la rosturile de dilatație ale podului. Se estimează că lucrările se vor finaliza la sfârșitul lunii iulie.

În perioada 11 iulie – 1 august 2016, din cauza unor lucrări, se va închide DN66 Bumbeşti-Jiu – Petroşani, pe sectorul cuprins între kilometrii 93+500 şi 126, de luni până vineri, în intervalul orar 900 – 1800. Totuşi, va fi permisă circulaţia autovehiculelor destinate transportului public de persoane (microbuze, autobuze), autorizate în acest sens. Excepţie vor face şi autovehiculele cu regim prioritar, menţionate în OUG nr. 195/2002, art. 32, alin. 2, literele a şi b, atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau misiuni care au caracter de urgenţă, potrivit Realitatea.net

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *